Over Conclusion

Business done differently

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren. Altijd met ons oog op morgen.

 

De 5 uitgangspunten van ons ecosysteem zijn dan ook niet voor niets:

 

1.    Practice what you preach
In een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen en bereikbaarheid, weerbaarheid en flexibiliteit wel een ‘dingetje’ zijn, bewegen wij ons als Conclusion als een vis in het water. We geloven in ‘practice what you preach’. Reden waarom we niet opdikken tot één grote, logge organisatie, maar ons voortdurend blijven ontwikkelen als ecosysteem. We doen dat al bijna twee decennia zo.

 

2.    Driven by technology
Ons business ecosysteem bestaat uit zelfstandig opererende bedrijven die alleen of in wisselende combinaties invulling geven aan jouw behoeften. Zonder uitzondering zijn onze bedrijven gericht op door technologie gedreven oplossingen. De synergie die hiervan uitgaat, is ongekend. Daarom noemen we ons ecosysteem uniek. Zo’n ecosysteem bouwen we ook graag voor en met u. Al dan niet met andere partners en zeker ook risicodragend. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden.

3.    Denkers en doeners 
Conclusion onderscheidt zich door betrokken professionals die jouw project van A tot Z ondersteunen en helpen uitvoeren. Wat we samen met jou starten maken we af tot ‘het’ staat. Bovendien zijn onze adviezen altijd gekoppeld aan onze eigen ervaring uit de praktijk. Daarmee ben je verzekerd van haalbaarheid. Op welk vlak dan ook. Op dit moment staan we met 1.250 professionals in bijna 20 werkvelden voor jou klaar.

 

4.    Ondernemen met hart en ziel

Wat ons betreft houdt het niet op bij advies en uitvoering. Net als jij zijn we ondernemers. Dus raken we geïnspireerd door elke mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten op het vlak van Digitale Transformatie. Aangejaagd door toekomstvaste Cloud-oplossingen en slimme mobiele applicaties. We dragen graag bij aan het uitzetten van nieuwe lijnen in jouw IoT- businessplan. Waarbij we vervolgens ook alle disciplines kunnen inzetten die we vanuit ons ecosysteem voor jou ter beschikking hebben. Ook als zo’n discipline nu nog buiten onze scope valt. We 'vormen' ons naar de behoefte. Dat is de kracht van het ecosysteem.

 

5.    Together we can 
Onze kennis van business en domeinen bepaalt de mate waarin wij technologie en business logisch integreren. Als het gaat om ‘Dare To Disrupt’ gaan wij óók met de billen bloot. We blijven investeren in nieuwe kennis en zoeken naar nieuwe mogelijkheden en inzichten. Experimenten en pilots: dat hoort er vanzelfsprekend bij. Want we kunnen alleen maar leren door te proberen. Wij omarmen de onzekerheid en gaan de uitdaging graag aan. Jij toch ook?

 

Eugene Reijgersberg
Wat het Conclusion ecosysteem oplevert? Daarover praten wij graag met je verder. Bij de koffie of een broodje. Een afspraak is snel gemaakt.
Bel Eugene Reijgersberg 06 51 30 40 03