Naar het inspiratie overzicht

Deel dit bericht  
20-04-2017 / Blog
Arjen van Berkum ///

Plankgas innoveren? Vergeet programmeren, ga modelleren!


In de dagelijkse praktijk zie ik ze steeds vaker: organisaties die het permanente beta-testen omarmen. Ze zetten de puntjes op de i in een real-time omgeving. Door hun applicaties snel te starten kunnen ze het zich ook veroorloven er weer snel mee te stoppen. De modelmatige ontwikkeling van deze applicaties maakt dat mogelijk.

 

Het nieuwe ontwikkelen

Het fenomeen ‘modelmatig ontwikkelen’ neemt een enorme vlucht. En dat is ook heel verklaarbaar. Op basis van platformen als Mendix en OutSystems kunnen organisaties snel doorpakken. Bij Conclusion omarmen wij deze trend. Omdat het haarfijn aansluit bij deze tijd van snelle veranderingen. Anders denken. Anders ontwikkelen. Flexibeler. Sneller. Stabieler. 

 

Value for money
De kern is te denken vanuit modellen en te durven bouwen op basis van building blocks. Hoewel dat misschien niet voor elke applicatie en elke klant geschikt is, biedt het u wel mogelijkheden om ‘van alles’ te doen. Het proberen waard dus. Zeker omdat een modelmatige manier van ontwikkelen prima naast of bovenop uw bestaande stabiele (ERP)-systemen mogelijk is. Al voor een beperkt budget bouwt u er mooie dingen mee. En dát is pas value for money.

 

Sneller dan de markt?
Binnen Conclusion Business Application Modelling (BAM) zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties op basis van Mendix en OutSystems platformen. Met deze platformen helpen zij u om uw organisatie te ondersteunen bij de zoektocht naar flexibele en dynamische applicaties. Met als gemeenschappelijk doel: de snelheid van de veranderende markt bij te houden. En beter nog: ze vóór te zijn!

 

Interesse? Mail me! Ik daag u uit om te kijken welk proces binnen uw organisatie we snel in een nieuwe applicatie kunnen zetten.






Naar het inspiratie overzicht