Deel dit bericht  
Digitale transformatie

A permanent state of mind

ARJEN VAN BERKUM

‘We kunnen we nog veel van onze kinderen leren: het feit dat ze zonder nadenken op continue basis transformeren! Die bewonderenswaardige ‘state of mind’ hebben we op latere leeftijd vrijwel helemaal afgeleerd. Uitzonderingen daargelaten.’

 

Vastzitten in zekerheid

Business as usual. Veel organisaties waarmee ik werk, vertonen hetzelfde gewoontegedrag. Wellicht niet de meest slimme optie in een tijd waar digitalisering zo’n enorme vlucht neemt. Reden waarom ik me binnen organisaties bezighoud met het prikkelen van het disruptie-gedachtegoed. Ik doe dat al zo lang ik mij kan herinneren. En nu zelfs vanuit mijn werk bij Conclusion als Chief Disruption Officer.

DARE TO DISRUPT!

Disruptie begint met het openstaan van jouw organisatie voor veranderingen. Dat raakt de cultuur, de processen, de klantervaringen en ook – keihard! - de IT. Overal waar disruptie noodzakelijk is en Digitale Transformatie aan bod komt, haak ik graag aan. Om te beginnen neem ik je via deze website mee op dit pad. Niet alleen overigens. Ik doe dat samen met mijn ondernemende collega’s uit het Conclusion ecosysteem. ‘Dare To Disrupt’, roep ik je dan ook van harte toe.

Klaar voor verandering?

Ja, ik meld me aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Afspraak maken


Digitale transformatie

Ja, ik wil Arjen van Berkum

Momentje...

Bedankt voor je bericht.